top of page

Reviews

siska.jpg

"  Geweldig leuke kleuren analyse gedaan bij Gülcan. Ik heb er veel van geleerd en gebruik de kleuren waaier nu als ik nieuwe kleren nodig heb.  Ze heeft mij bovendien op een hele vriendelijke doch besliste manier geholpen bij het shoppen, zodat ik er als freelance docent geloofwaardiger uitzie, wat ook de bedoeling was. Bedankt Gülcan!  "

 

Siska, Fysiotherapeut, docent, Heerenveen

ilona.jpg

"  Na 2 zwangerschappen en een heleboel saaie oude kleren vond ik dat het tijd werd voor een nieuwe garderobe. Omdat ik helemaal niet van shoppen hou en altijd alleen maar zwart en donkerblauw koop, heb ik Gulcan ingeschakeld voor kleur- en kledingadvies. En dat heb ik gekregen! Gulcan gaat zeer grondig te werk. Na een uitgebreide kleuranalyse hebben we een moodboard gemaakt en heeft ze mijn kledingkast uitgemest. Werkelijk bij elk kledingstuk kwam ze met een goed advies. Van wat ik overhield, en dat was verrassend veel, maakte ze handige capsules, zodat ik elke ochtend binnen no time weet wat ik aan kan trekken, zonder weer te vervallen in donkerblauw en zwart. Op basis van mijn nieuwe kleurenwaaier, mijn moodboard en de evaluatie van mijn kast zijn we gaan shoppen. Gulcans advies: meer kleur en meer prints maken al dat zwart en donkerblauw een stuk interessanter. Sindsdien hou ik me braaf aan Gulcans advies. Mijn kast was nog nog zo kleurrijk!  "

Linda, Project-coordinator, Amsterdam

antje.jpg

"  Een prettige en warme ontvangst. Ik heb een uitgebreid kleur- en stijladvies gekregen, waar ik veel mee kan. Ik snap nu waarom een v-hals en blouses mij niet staan. Dit scheelt miskopen.  Ik weet nu ook welke kleuren mij versterken en welke ik absoluut niet meer moet gaan dragen. Heel fijn.

Tijdens de personal shopping werd er kleding uit de rekken gehaald, die ik zelf niet zo snel zou pakken, maar die mij verrassend goed bleken te staan. Al met al een zeer geslaagd kleur-en stijladvies. Bedankt Gülcan  "

 

Antje, basisschooljuf, Heerenveen

WhatsApp Image 2020-06-30 at 19.15.21.jp

" Ik was heel blij mee met de  stijladvies sessie met Gulcan. De sessie heb ik gedaan, na mijn zwangerschap en voor de  de vakantieperiode. Twee enorme voordelen waren: 

1. Voor het eerst in jaren had ik veel minder kleren meegesjouwd voor een vakantie want alles paste bij elkaar. 

2. En het belangrijkste alles wat ik mee had, stond me heel goed, door het kleurenadvies en tips die Gulcan me gaf. Mijn uitstraling kreeg een boost! En dat voelde fantastisch na een zwangerschap. Dit wil ik behouden! 

Gulcan is niet alleen inhoudelijk een topper in haar vak. Ze is ook een heel fijngevoelig mens en doet dit met heel veel liefde. Het is heel prettig om met haar samen een stijladvies sessie in te gaan. Dus als er weer wat kilootjes af zijn, wil ik ook zeker weer!!  "

 

Ummuhan, psycholoog/coach, Utrecht

renske.jpg

"  Samen met Gülcan heb ik een uitgebreide check gedaan van mijn huidige kledingkast en kledingstijl. vZe nam eerst uitgebreid de tijd om door te nemen wat mijn huidige stijl is, waar ik moeite mee heb en wat ik graag zou willen uitstralen.

Met een kleurenanalyse heeft ze gekeken welke kleuren het beste passen bij mijn haarkleur, ogen en vorm van mijn gezicht. Toen we samen mijn kledingkast doorgingen kwam ze tot verrassende nieuwe combinaties en heb ik afscheid genomen van kledingstukken die ik stiekem toch al nooit graag droeg (en nu weet ik waarom). 

Samen met haar ben ik gaan shoppen wat niet alleen heel erg gezellig was maar ook nog goed om eens “out of the box” te denken. Deze hele ervaring heeft me enorm geholpen om inzicht te krijgen in mijzelf en mijn kledingstijl. Als ik nu in een winkel ben weet ik welke stoffen, kraagtypen en kledingstijl ik kan overslaan en welke items juist leuk zijn om eens te proberen. 

Ik zou dit iedereen aanraden! Gülcan is lief, geduldig en weet waar ze het over heeft  "

 

Renske, arts, Haarlem

Mijn werk is pas klaar als jij tevreden bent ! Eerdere klanten vertellen over hoe zij hun ervaringen. Hoe zij bijvoorbeeld zijn geholpen tijdens hun kleurenanalyse, garderobecheck, shopping of een combinatie van dat alles. Lees hun reviews hieronder.

bottom of page